Velg en side

 

Vakne i ei ny fjordbygd kvar morgon

Om Oss

 Fjord Exploring er lokalisert i hjertet av Sunnmørsalpane, ved Hjørunfjorden med ei spektakulær panoramautsikt. Her har vi vår leikegrind rett utanfor døra, og kan nå spektakulære turar i dramatiske omgivnadar. Teamet bak selskapet kjenner området svært godt, og kan ta deg til stader du aldri visste eksisterte – mellom fjordane og fjella. 

 

 

Roy Lillebø

Roy Lillebø

Kaptein

 Født og oppvokst på Sæbø, og kjenner området ut og inn. Roy har en forkjærlighet for båter og gamle ferger, og elsker å stå bak rattet i styrehuset på MS Slogen. Han har arbeidd som kapein i over 20 år.

Oddvar Olsen

Oddvar Olsen

Captain

 Oddvar har budd på Sæbø i over 30 år, og har vært kaptein på passasjerbåter i over 20 år. Han har mye erfaring om fjorden, og har god kjennskap til alle de små bygdene rundt fjorden.

Terje Stokke

Terje Stokke

Maskinist

Født og oppvokst på Sæbø. Terje har hele livet vert en aktiv bruker av fjellene og fjorden, og har mange års erfaring og kunnskap om området på både sommer og vinters

Inger Lise Strand

Inger Lise Strand

Marketing and sales

 Inger Lise er født og oppvoskt på Sæbøneset, og etter 20 år som ingeniør i oljebransjen i Stavanger er hun tilbake blandt fjella. Hun benytter enkvar anledning il å være ute, og helst høgt til fjells eller i en kajakk, både sommer og vinter.

Sales, Marketing and booking responsible.

MS SLOGEN

Den lille fjordbåten møtte havet for fyrste gong i 1959. I 40 år frakta den varer, levande dyr, gods og folk i Sogn og Fjordane. Båten gjekk ut til øyane og inn til veglause fjordbygder. Den vart òg brukt til å halde skipsleia open gjennom kalde vintrar då den var isbrytar, før den gjekk ut av rute og over i eit liv med kvalsafari i nord. Dei siste åra har MS Slogen blitt brukt som arbeidsbåt innan ulik havbruksnæring. Båten er den siste av tre like båtar – MS Hennøy (1957), MS Vaagsøy (1958) og MS Tansøy (1959). Det er altså MS Tansøy som no er døypt om til MS Slogen.

 

8 + 7 =

Telefon:

+47 948 76 213 / +47 975 13 287

Adresse:

Øyragata 49, 6165 Sæbø

Email:

info@fjordexploring.no

Share This